Sponzorované odkazy
Máte obavy jíst syrové maso? Vegetariánský tatarák Ládi Hrušky se bát jíst nemusíte. Budete překvapeni jeho chutí a zcela určitě ho začnete pravidelně připravovat. Jak se tatarák od Ládi Hrušky připravuje se dozvíte právě zde.
Ingredience
- 3 velké brambory uvařené ve slupce
- 3 stroužky česneku
- 1 větší cibule
- 1 lžíce oleje
- 1/2 lžičky mleté papriky
- 1/2 lžičky pálivé papriky
- 6 lžic kečupu
- sůl
- pepř
Postup přípravy
- Vychladlé brambory oloupáme a nastrouháme do mísy.
- Dále najemno přistrouháme cibulku a česnek
- Přidáme zbylé suroviny, vše důkladně promícháme a můžeme podávat s topinkou