Vaječný likér Ládi Hrušky

Sponzorované odkazy

Co by to bylo za Vánoce, kdyby se během svátku nepopíjel Vaječný likér. Láďa Hruška si připravil recept na jeho výrobu a věřte, že se budete oblizovat. Tady je!

Ingredience

  • 4 žloutky
  • 4 lžíce moučkového cukru
  • 1 salko
  • 0,5 l rumu

Postup přípravy

  1. Rozklepneme si vejce, ze kterých oddělíme bílek a žloutky dáme do mísy. Ke žlouktům přidáme 4 lžíce moučkového cukru a vyšleháme do pěny.
  2. Poté přilijeme salko a opět vyšleháme.
  3. Na závěr přilijeme rum (nemusíte celý, záleží dle chuti) a naposledy vše prošleháme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *