Guláš z tlačenky Ládi Hrušky

Sponzorované odkazy

Typů na přípravu guláše existuje několik, ale guláš z tlačenky Ládi Hrušky, to je teprve ta pravá bomba. Pochutnáte si stejně dobře, jako na tom pravém, hotový je za pár minut a hlavně, hrnec bude doslova prázdný za jediný den. Tak si pojďme připravit guláš z tlačenky od Hrušky.

Ingredience

  • 5 plátků vepřové tlačenky
  • 1 cibuli
  • 2 lžíce oleje
  • 1 lžíci sladké papriky
  • půl hrnku vody
  • 1 lžíci hladké mouky

Postup přípravy

  1. Cibuli oloupeme, nasekáme na kostičky a osmahneme na oleji, až nám zesklovatí
  2. Tlačenku nakrájíme na větší kousky, dáme do hrnce k osmahnuté cibuly a přidáme lžíci sladké papriky. Dusíme 5 minut.
  3. Poté podlejeme trochou vody, zaprášíme jednou lžící hladké mouky, promícháme a povaříme pár minutek.
  4. Na konec můžeme servírovat a hotový guláš ještě ozdobit kolečky červené cibulky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *