Sponzorované odkazy
Typů na přípravu guláše existuje několik, ale guláš z tlačenky Ládi Hrušky, to je teprve ta pravá bomba. Pochutnáte si stejně dobře, jako na tom pravém, hotový je za pár minut a hlavně, hrnec bude doslova prázdný za jediný den. Tak si pojďme připravit guláš z tlačenky od Hrušky.
Ingredience
- 5 plátků vepřové tlačenky
- 1 cibuli
- 2 lžíce oleje
- 1 lžíci sladké papriky
- půl hrnku vody
- 1 lžíci hladké mouky
Postup přípravy
- Cibuli oloupeme, nasekáme na kostičky a osmahneme na oleji, až nám zesklovatí
- Tlačenku nakrájíme na větší kousky, dáme do hrnce k osmahnuté cibuly a přidáme lžíci sladké papriky. Dusíme 5 minut.
- Poté podlejeme trochou vody, zaprášíme jednou lžící hladké mouky, promícháme a povaříme pár minutek.
- Na konec můžeme servírovat a hotový guláš ještě ozdobit kolečky červené cibulky