Sponzorované odkazy
Hermelín se dá připravovat na několik způsobů, ale dřevorubecký hermelín Ládi Hrušky, to je panečku dobrota! A připravíte si jí úplně snadno.
Ingredience
- hermelín
- salám gothaj (podle počtu hermelínů si připravte kolečka 1 cm tlusté)
- hořice plnotučná
marináda:
- česnek
- olej
- grilovací koření
Postup přípravy
- Nejprve si připravíme marinádu, tedy smícháme všechny suroviny (každý si jí může připravit dle chuti, tedy více česneku nebo méně).
- Vezmeme si alobal, na něj položíme kolečko salámu Gothaj. Hermelín namočíme celý do marinády a položíme na kolečko salámu. Vršek hermelínu pomažeme plnotučnou horčicí a vše hezky zabalíme do alobalu.
- Takto zabalené hermelíny dáme na plech a pečeme v troubě na 180°C zhruba 10 až 15 minut.